Hanne Aagaard Jensen

Udstillingen finder sted lørdag d.19. og søndag d.10. oktober kl. 11-16
Der er fernisering lørdag d. 19. oktober kl. 11-16 
i Kulhuse kultur og medborgerhus, Gl. Kulhusvej 149, 3630 Jægerspris

 

Hanne Aagaard Jensen skriver om sig selv:

I mit daglige arbejde beskæftiger jeg mig med grafisk design, og det er måske det, som har givet inspiration til at arbejde videre med former og farver på lærredet. Jeg har malet de sidste 10 år, olie.

Som billedkunstner handler det ikke kun om at skabe kunst, men også om at udvikle sine faglige og tekniske evner. Jeg søger hele tiden nye metoder til at formidle indtryk og følelser. Billedkunst er for mig i konstant forandring og krydser hele tiden grænser. I virkeligheden bliver et billede først perfekt, når man overskrider græn­serne for sin egen formåen.

Det startede med blomstermalerier, men jeg blev hurtigt fascineret af de dimensioner, der kunne skabes med en pensel.

Dybde i kombination med lys og skygge har optaget mig meget de senere år. .

Jeg søger hele tiden nye udfordrin­ger, dels for hele tiden at forbedre min teknik, men også for at blive inspireret til nye måder at opfatte og betragte mine omgivelser på.

Medlem af:
www.gribskovmalerne.dk
www.tisvildekunsthus.dk medlem af bestyrelsen
www.helsingborgskonstforening.se
www.moellesti.dk
www.billedfestival.dk medlem af bestyrelsen
www.kunstrunden.dk Nordsjællands Kunstrunde

Censurkrævende medlemskab / udstilling:
Gribskovmalerne
Hillerød Kunstdage (censureret udstilling) 2011
Næstved Censurerede Udstilling 2011
VK udstillingen, Vestsjællands Censurerede Udstilling 2011 + 2012 + 2013
HCU, Hvidovre Censurerede Udstilling 2012
Nordsjællands Kunstrunde

Hanne Aagaard Jensen, Gl. Frederiksborgvej 3, 3200 Helsinge
Tlf. 48 79 43 18 / 51 36 10 75
hemsida: www.aagaardjensen.dk
e-mail: hanne@aagaardjensen.dk

 

 

 


 Tidligere udstillinger i år


 

Margot Rasmussen

Årets første kunstudstilling i KUNST FØR COLUMBUS viser værker af billedkunstneren Margot Rasmussen som bor i Hundested. På udstillingen viser hun: Akryl- og oliemalerier, glas (brugskunst), glassmykker og unikakort.


Udstillingen finder sted lørdag d.13. og søndag d.14. april kl. 11-16
Der er fernisering lørdag d. 13. april kl. 11-16
i Kulhuse kultur og medborgerhus, Gl. Kulhusvej 149, 3630 Jægerspris


De sprudlende Cobra-malere er en af hendes inspirationskilder, når hun arbejder med sine malerier og glaskunst.” Cobra-malerne er helt fantastiske - det de giver og har givet os af inspiration og oplevelser til eftertiden.”

Margot Rasmussen har hele mit liv interesseret sig for farver, tegning og maling, har deltaget i adskillige kurser bl.a. på Århus Kunstakademi samt hos Elly Hoffmann i Virum i flere sæsoner. Hun besøger de udstillinger og museer, der har været mulighed for i såvel ind- som udland.

Hendes kunstneriske udgangspunkt er ofte naturen med dens farver og mangfoldighed af linjer og former. Hun har nogle "stjernestunder" når hun maler, laver glasdesign eller eksperimenterer med sine smykker.

Margot Rasmussen opfordrer udstillingsgæsterne til at give sig god tid til at gå på opdagelse i hendes malerier, lade øjnene løbe lidt rundt søge og mærke farverne og deres egne fortællinger. Dele den gode oplevelse med andre interesserede.

Hun har bl.a. udstillet i: Hundested Kunstforening, Finansforbundets Kunstforening, Nordea, ATP, Novozymes Kunstforening, Bifrodans Kunstforening.

Deltaget i:  Kunst og kunstnere langs Nordkysten og Åbne Atelierdøre på Halsnæs 2001/2012

Man kan se flere billeder på hendes hjemmeside: www.margotrasmussen.dk

 

Kulhuse kultur og medborgerhus, Gl. Kulhusevej 149, 3630 Jægerspris
www.kulhuse.org     tlf. 4753 6987 mail:   bogcafe@kulhuse.org  


 

Lørdag den 4. og søndag den 5. maj 2013 inviterer Kulhuse Kultur- og Medborgerhus på en spændende fotoudstilling. Udstillingen er arrangeret af Claus Bech, Finn Regil, Jakob Helt-Hansen og Lone Cecillie Mørch, der alle er medlemmer af Frederikssund Fotoklub, se evt. www.fredrikssundfotoklub.dk. Fotograferne spænder vidt i deres motivvalg, men fælles for dem er, at de har mange års erfaring og har udstillet flere gange bl.a. inden for Selskabet for Dansk Fotografi.

Udstillingen vises som led i udstillingsrækken ”Kunst før Columbus” og bringer gæsterne med på en sanselig rejse med bl.a. fotografier fra området omkring Kulhuse. Fotografierne på udstillingen udforsker naturens formsprog og menneskets virke, og der vises billeder i både sort/hvid og farve.

Det er fotografernes intension, at de udstillede fotografier skal give beskueren en oplevelse, som rækker ud over de flygtige billeder, som vi omgiver os med i dagligdagen, og de håber, at de besøgende med nysgerrighed vil gå på opdagelse i de historier som fotografierne fortæller.

Udstillingen kan ses begge dage fra klokken 11-16. Der er fernisering lørdag kl. 11. Fri entré.

 

Kulhuse kultur og medborgerhus, Gl. Kulhusvej 149, 3630 Jægerspris
www.kulhuse.org     tlf. 4753 6987 mail:   bogcafe@kulhuse.org 

 

Søren Keil udstiller oliemalerier i ” Kunst  før Columbus” .

Kulhuse  Kultur- og Medborgerhus d. 8. og 9. juni 2013.

Åbent 11-16. Fernisering d. 8 juni klokken 11-16.

 

Søren Keil er uddannet som maler og grafiker på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1964-1970.

Debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling 1977.

Har udstillet i kunstforeninger og gallerier i ind- og udland.

Medlem af B.K.F.

 

Naturoplevelse og livsglæde er baggrund for hans kunstneriske virke. Søren Keil tilsigter i en abstrakt- lyrisk form, at give beskueren en oplevelse af et stykke natur, en årstid eller et vejrlig,  men billederne er i virkeligheden åbne for mange fortolkninger og indeholder mange oplevelsesmæssige lag.

 

Det er det pragtfulde Tisvilde Hegn, cykelture i området, ophold ved havet, og de skiftende årstider med vejrets foranderlighed, der er hans største inspirationskilde.

 

Oplevelsen af himlens skiftende lys, havets varierende farver, strandens gråtoner og skovens lys og skyggespil betyder ligeledes meget for hans maleri. Det samme gør indtryk fra forskellige genstande, strukturer og farver - fra en gren, et træ, en kvist, et barkstykke eller en sten.

 


 

Søren Keil

 

Billedkunstner Helga Bugge udstiller malerier i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus, Gl. Kulhusvej 149, 3630 Jægerspris lørdag d. 13 og søndag d.14. juli kl. 11-16. Der er fernisering lørdag.

Helga Bugge er medlem af Billedkunstnernes Forbund (BKF) og debuterede på Kunstnernes efterårsudstilling 1984 (KE 84, 85 og 86), og udstillede også på Kunstnernes Påskeudstilling i 85 og 86. Hun har været medlem af kunstnergrupperne GRXM og M59, som begge har haft faste årlige udstillinger på den Frie.

Helga Bugge er født og opvokset på Sjælland og har de sidste otte år boet i Kulhuse. Fra 1992 til 2005 boede Helga Bugge i Jylland og udstillede her med andre medlemmer af Billedkunstnernes Forbund på bl.a. Vestjyllands Kunstmuseum, Skive Kunstmuseum og Olivia Holm-Møller Museet i Holstebro.

”Jeg er i stigende grad inspireret af naturen omkring mig. Udtrykket har gennem årene ændret sig fra et ekspressivt, figurpræget og fortællende billedsprog til et mere abstrakt og eksperimenterende billedsprog. Interessen samler sig om farven, formen og lyset og spændingen mellem lys og mørke. Billedet skal have mange lag både i konkret og i overført betydning.”


 

Helga Bugge

lørdag den 10. og søndag den 11. august 2013

Fernisering lørdag d. 10. august kl. 11-16

Birgit Margrethe Andersen og Knud Andersen udstiller egne malerier i olie og akryl.

Udstillingen omfatter deres nyere og nyeste arbejdere - også enkelte, der ikke har været vist før.

Birgit og Knud Andersen har siden 2004 drevet det lille GALLERI SANKT MIKAEL i Kongensgade i 21 Slangerup, hvor en lang række kunstnere fra nær og fjern har udstillet.

Birgit Andersen er medlem af sammenslutningen Krudtværksmalerne i Frederiksværk.

Begge udstillere er medlem af FJORDKUNST, som er en sammenslutning af aktive kunstnere i Frederikssund kommune, og deltager i Åbne Atelier Døre.


 

Birgit og Knud Andersen

MultiKunstlag

Billedkunstneren Else Strandsbjerg Haakonsson udstiller

Grafik-Maleri -Rustaftryk-Serigrafi- Glassmykker og Knapsmykker 

lørdag 31. august og søndag 1.september kl. 11-16

Der er fernisering lørdag 31.august

 

På ferniseringen læser Else Haakonsson op af egne digte og der udloddes 4 mindre værker kl. 14.00

Søndag er kunstner igen selv tilstede og kl. 14 er der lodtrækning af 4 mindre værker.

Kl 14-16: Kagerulletryk, voksne og børn kan rive motiv ud i pap og trykke det.

Alle er velkomne til et kig og en kunstsnak om teknikker mm.

Else Strandsbjerg Haakonsson er uddannet soc.pæd. i Jægerspris 1981 og glæder sig til at komme over broen igen. Hun har arbejdet intensivt m. grafik, maleri, foto, mixed media de sidste 15-20 år, og på det sidste m. glassmykker, rustaftryk, knapbrocher, tuschbunde mm.

Grafik: Der udstilles Nontoxic Grafik: fotopolymergravure, collografi og monotypier.

Tækkerør, måger, krebseben , fantasidyr, abstraktioner.

Akrylmaleri: Halvabstrakte stramme, skæve, grove figurer, landskaber og fri  fantasi . Collage, laseringer på rustikke overflader mm, kratteri og skraben. Grafiske inspirationer. Serigrafitryk mm. Malerierne kan være i stærke farver eller mere rolige og grafiske

Fotos: Bruges både separat, men bruges også i grafikkens fotogravure..

Nærfotos er bearbejdet digitalt til nye smeltelag m. ”skæve” motiver m. div. undertoner,

Farveorgier og strukturer.

Glas: Else Haakonssonviser glasbrocher og halsvedhæng som er glas-smeltelag m. bl.a kobbertråde..

Censurerede udstillinger: Har i årenes løb udfordret sig selv og debuterede på Kunstnernes sommerudstilling i 1998 m grafik,siden er det blevet til yderligere ca. 15 censurerede udstillinger m. mere grafik, maleri, akvarel, serigrafi og en 2. pris på fotolag på Hillerød Kunstdages censurerede udstilling, hvor hun har deltaget 5 gange. Desuden grafik på censur i Spanien, Frankrig, England og international grafikudstillingi Næstved.

 Kunstskoler: Har gået på mange div. kurser, 2 længere varende kunstdaghøjskoler, desuden

Grafisk Eksperimentarium KBH v. Henrik Bøgh og Havarthigården, Holte.(grafik)

 Holbæk og Thorstedlund kunsthøjskoler (grafik, maleri, tegning, keramik) ,Bifrost Studio Birkerød (Glasfusing)

Medlem af: Kunstværkstederne Helsinge og er ansvarlig for non-toxic-grafikværkstedet, underviser internt i grafik.(www.moellesti.dk). Underviser også i div. kunstgrupper og tager trykpressen mm med i bilen.Desuden medlem af Kunstkælderen Ølstykke og Skævinge Kunstforening.

Se mere på www.art-esh.dk  

Else Strandsbjerg  Haakonsson, Strølillevej 12, 3320 Skævinge.  Mobil 28 35 41 00