Ulla Bjervig

Ulla Bjervig er uddannet billedkunstner og bor i Birkerød.  

Hendes oliemaleri udstråler en meditativ lyrisk abstraktion over landskaber. Hun beskriver ved hjælp af dem oplevelser fra sine rejser specielt i Frankrig, Italien, Egypten og Spanien. Udover de landskabelige abstraktioner er billedernes indhold en fortælling.

Efter et studieophold på Christiansø i 2019 har Ulla Bjervig arbejdet med et projekt, der undersøger trappen som objekt i billeder. Trappen som sådan kan både være en ren konkret ting, men kan også tænkes i overført betydning, som en overgang eller nedgang til noget, eller fra noget. Her i denne udstilling kan man se begyndelsen til projektet og et udvalg af malerier, hvor trappen og dens mange muligheder for billedskabende indhold i så forskellige materialer som tegning, akrylskitser og oliemaleri, er til undersøgelse.

Ulla Bjervig er elev af billedkunstneren Niels Wamberg og debuterede på K.E. i 1985. Hun har bl.a. deltaget i Kunstnernes sommerudstilling i Tistrup og udstillet flittigt i årenes løb både i Danmark, Sverige og Italien. Ulla Bjervig er medlem af KKS. I 2018 blev hun udnævnt til Årets Kunstner i Rudersdal Kommune.

 

Ulla Bjervig udstiller i Kulhuse Kultur -og Medborgerhus, Gammel Kulhusvej 149 lørdag den 4. april og søndag den 5. april , begge dage fra kl.11-16.

Der er fernisering lørdag den 4. april. Der er gratis adgang og alle er velkommen.