I BogCaféen har vi mange aktiviteter

I BogCaféen kan man mødes over en kop kaffe og en kage, og få en snak i hyggeligt samvær med andre. Som medlem kan du låne bøger, boghylderne er fyldt med skønlitteratur, selvbiografier, kriminalromaner, lydbøger, tegneserier og film, og der er mange nye bøger på hylderne.

BogCaféen arrangerer også foredrag, kurser, vandreture, markeder og meget mere. Har du selv lyst til at starte en aktivitet op, så kom og tal med os i, vi hjælper gerne med råd og dåd.

I Computerhjørnet har medlemmerne mulighed for at "gå på nettet", checke mail, skrive tekster og printe. Hver 3. onsdag har du har mulighed for at få hjælp til eventuelle problemer - du skal blot melde dig til.

 

 BogCaféen har åben alle onsdage

fra kl. 15 til kl. 18

 

Medlemskabet for et kalenderår koster 75 kr. for voksne og 25 kr. for børn under 12 år.Kontingentet kan betales i BogCaféens åbningstid eller via netbank på kontonr. 5365-0310694 i Arbejdernes Landsbank.

 Du er altid velkommen til at kontakte BogCaféen i åbningstiden på tlf. 47 53 69 87 (i åbningstiden), eller via e-mail: bogcafe@kulhuse.org eller følg med på vores hjemmeside www.kulhuse.org