Lene Stevns Jensen

10. og 11. august kl. 11-16

Lene Stevns Jensen, keramik, maleri og smykker.

www.lenestevnsjensen.dk

Fernisering lørdag d. 10.8. kl. 11.

Kirsten Hagelskær

6. og 7. juli kl. 11-16
Kirsten Hagelskær maleri
www.hagelskaer-art.dk
Fernisering lørdag d. 6.7. kl. 11.
I forbindelse med kunstudstillingen er der åbent i BogCaféen for udlån og aflevering af bøger.

Bente Carstensen

Kunst før Columbus viser malerier og skulpturer af Bente Carstensen.

Kunstneren har arbejdet i og med naturen hele sit arbejdsliv. Først som gartner og siden i en skovbørnehave. Nu bruger hun naturen på mange forskellige måder i sine malerier, eksempelvis i form af blomster, træer og dyr. Ofte i forbindelse med mennesker og deres efterladenskaber.

Bente Carstensen maler i olie, det giver en mulighed for at male langsomt, og skubbe farverne ind i hinanden. Det er det medie kunstneren befinder sig bedst i.

Skulpturerne er en blanding af brugte ting- skrot og keramik. Også her vrimler det med folk og fæ, mange af dem med et humoristisk islæt.

Bente Carstensen vil gerne fortælle historier eller formidle en stemning i sine værker. Værkerne er alle  naturalistiske, men ikke et spejl af virkeligheden.

Der er fernisering på udstillingen lørdag den 8. juni kl. 11 til 16. Udstillingen er tillige åben søndag den 9. juni ligeledes fra 11 til 16.


I forbindelse med kunstudstillingen er der åbent i BogCaféen for udlån og aflevering af bøger.

Michael Behrend Hansen

11. og 12. maj kl. 11-16 Michael B. Hansen, skulptur www.michael-behrend.dk

Fernisering lørdag d. 11.5.. kl. 11.

Kunstneren Michael Behrend Hansen er en billedhugger med en klar og tydelig stemme, og han viser et hjerte for mennesker og deres kamp.

Han arbejder stort set i granit og bronze. Hans kunstværk er en vigtig kommentar til det samfund vi lever i, - han retter søgelyset både mod det enkelte menneskets skæbne og daglige kamp, og mod de store udfordringer i den vestlige verden, som blandt andet immigration.

Skulpturerne er engagerende og et godt udgangspunkt for at diskutere det samfund vi lever i.

Hans kunst udfordrer i hvert fald mig til at gå i dybden og se det jeg ellers vælger at overse.

Kunstneren selv siger ingenting om hvad der er rigtig eller forkert, men han tydeliggør en situation/et problem, og overlader til os at komme med svarene.

Skribent Nina Walle Kismul.  

 

Susan Lüth Hedegaard

Kunst før Columbus starter foråret med en flot maleriudstilling af Susan Lüth Hedegaard. En kunstner, der er optaget af storheden og kraften i naturen.

Der er fernisering på udstillingen lørdag den 6. april kl. 11 til 16. Udstillingen er tillige åben søndag den 7. april ligeledes kl. 11 til 16.

Ikke sådan at hun på nogen måder forsøger at gengive et bestemt landskab, men hun fabulerer på forskellig vis, i forsøg på at ramme ind i det naturen gør ved os, forundring, ro men også til tider afmagt.

Luft, kulde, varme, lyd og ikke mindst lyset gennemsyrer hendes værker.

At al vækst er afhængig af lysets kraft, at farvesynet er en subjektiv oplevelse som opstår mellem sollys overflade og det vi ser, er meget fascinerende.

Farver giver energi og lyset gør, at vi overhovedet kan se farverne.

Susan Lüth Hedegaard oplever uanede muligheder for inspirationskilder i naturen bare ved at være der og gemmer arbejdet og fortolkningen til hun er tilbage i atelieret, hvor hun ofte får lyst til at afprøve nye metoder og materialer for at udtrykke sig.

Susan Lüth Hedegaard maler på lærred, skifer, plexiglas og laver collage. 

Hun har udstillet rundt i det ganske land, i kunstforeninger og gallerier, med afstikkere til Sverige, USA og Italien, både i grupper og solo.

Der er gratis adgang og Susan Lüth Hedegård vil være til stede i hele udstillingsperioden.