Susan Lüth Hedegaard

Kunst før Columbus starter foråret med en flot maleriudstilling af Susan Lüth Hedegaard. En kunstner, der er optaget af storheden og kraften i naturen.

Der er fernisering på udstillingen lørdag den 6. april kl. 11 til 16. Udstillingen er tillige åben søndag den 7. april ligeledes kl. 11 til 16.

Ikke sådan at hun på nogen måder forsøger at gengive et bestemt landskab, men hun fabulerer på forskellig vis, i forsøg på at ramme ind i det naturen gør ved os, forundring, ro men også til tider afmagt.

Luft, kulde, varme, lyd og ikke mindst lyset gennemsyrer hendes værker.

At al vækst er afhængig af lysets kraft, at farvesynet er en subjektiv oplevelse som opstår mellem sollys overflade og det vi ser, er meget fascinerende.

Farver giver energi og lyset gør, at vi overhovedet kan se farverne.

Susan Lüth Hedegaard oplever uanede muligheder for inspirationskilder i naturen bare ved at være der og gemmer arbejdet og fortolkningen til hun er tilbage i atelieret, hvor hun ofte får lyst til at afprøve nye metoder og materialer for at udtrykke sig.

Susan Lüth Hedegaard maler på lærred, skifer, plexiglas og laver collage. 

Hun har udstillet rundt i det ganske land, i kunstforeninger og gallerier, med afstikkere til Sverige, USA og Italien, både i grupper og solo.

Der er gratis adgang og Susan Lüth Hedegård vil være til stede i hele udstillingsperioden.

 

Michael B. Hansen

11. og 12. maj kl. 11-16 Michael B. Hansen, skulptur www.michael-behrend.dk

Fernisering lørdag d. 11.5.. kl. 11.

Mere følger senere